Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

CollaboLearn: Materialer og ressourcer

CollaboLearn er et projekt, som udvikler en ny pædagogisk metode til legende social læring. Autistiske børn og deres voksne (pædagoger, forældre, lærere) er aktive medudviklere af legeaktiviteter og sociale refleksionsrutiner. Projektet udvikler desuden en tilgang til pædagogisk dokumentation, som er relevant direkte ind i arbejdet med børnene.

På denne side finder du de første prototyper af vores læringsmateriale, samt nogle andre spændende materialer, som vi har gode erfaringer med at bruge. Du finder også et par videoer, bl.a. én som introducerer projektet.

Alt materiale som udvikles i CollaboLearn licenseres som Creative Commons. Det betyder, at materialet må blive delt, videreudviklet og remixet under forudsætning af, at det originale materiale krediteres. Du kan læse mere her: creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

 

 

 

 

 

Videomateriale

Præsentation af CollaboLearn

Denne video præsenterer CollaboLearn projektet. Vi samskaber sociale læringsmiljøer baseret på leg med autistiske børn og deres voksne (pædagoger, lærere & forældre). Projektet er et samarbejde mellem Langagerskolen i Viby J og Interacting Minds Centre ved Aarhsu Universitet.

 

Intro til videodokumentation med Garmin Virb 360

En kort video med et forslag til, hvordan man kan bruge Garmin Virb 360-graders kamera til at dokumentere legende sociale læringsmiljøer med autistiske børn. Videoen er målrettet lærere og pædagoger på Langagerskolen i Viby J. Du finder PDF-filen fra videoen herunder.

  

 

Kontaktpersoner

Line Gebauer, Lektor, Institut for Klinisk Medicin - Center for Music in the Brain
Ella Paldam, Postdoc, Institut for Kultur og Samfund - Interacting Minds Centre
Rikke Steensgaard, Institut for Kultur og Samfund - Interacting Minds Centre